onsdag 20 september 2017

Designklassiker kopior

Designklassiker kopior

Klassiker eller kopia ? Ibland kan även det tränade ögat ha svårt att avgöra när de stora möbeljättarna designar snarlika prylar. Och vissa kopior. Charles Eames Kopia - högkvalitativa designklassiker.


Designklassiker kopior

Har du också fått nog av Eames- kopior med låg kvalitet? Bra - isåfall har du hamnat rätt hos oss. På DesignersRevolt hemsida har man kunnat köpa kopior av exempelvis möbler av makarna Eames, Poul Henningsen och Arne Jacobsen . Utforska Lina Smedbergs anslagstavla DESIGN KLASSIKER på. Funktionsmässigt kan ju en kopia av en designklassiker vara lika bra byggd som originalet, även om så ofta inte är fallet.


Chilli har en kopia på . Personligen skulle . Designklassiker är klassiker av en anledning, och de kostar därefter. Till bords med Skandinaviska designklassiker. Allt utom designerklassiker som . Hur kan Designersrevolt vara så mycket billigare på designklassiker än orginaltillverkarna? Nja, svarar jag. Vem var det som designade PH-lampan, och vilken är nu vilken, Sjuan eller Myran?


Det finns en mängd designklassiker att hålla koll på, vi har . Nätbutiken Ikon M, som säljer kopior av designmöbler och lampor,. På senare år har det dykt upp en uppsjö av företag som säljer kopior av kända designklassiker. Kopiorna är sjukt bra gjorda men kostar bara en bråkdel av vad.


I kväll sitter jag och drömmer om några designklassiker som jag skulle vilja ha. Men så finns det ju företag som gör identiska kopior på dessa designklassiker , . Designers Revolt, ett företag som gör kopior på stolar där licensen . Ett hem med designklassiker , som tillhör samlaren Leif-Gunnar Elofsson. Heins lösning på ett . Egentligen borde frågan kring designklassiker och kopior vara enkel eftersom det faktiskt är olagligt både att tillverka och att sälja kopior av de . Verner Pantons designklassiker säljs idag av varumärken som Louis Poulsen, tradition och Verpan.


Designklassiker kopior

Ett flertal andra varumärken började också sälja kopior av ljusstakarna, som anspelade på Marias koncept. Men de produkterna var av ganska . Det visade sig att den faktiska stolen som användes till fotograferingen var en kopia , men bilden fick sådan exponering att stolen trots detta hamnade i . Vad gör Lauritz. Fåtöljen formgavs av Bruno Mathsson och har kopierats ett antal gånger, men ingen kopia har lyckats matcha Mathssons original.


Företaget Designers revolt har stämts på stora belopp för sin försäljning av kopior av ett hundratal designklassiker. Bland annat har de sålt . Jag gillar verkligen dessa kopior i miniformat enda kruxet är som sagt priset då vi vet att barn överlag inte förstår sig på varken designklassiker eller . För konsumenterna innebär detta att de fortfarande kommer att kunna köpa kopior av designklassiker till lägre pris, som Ägget, Y-Stolen, Gino . I en tid av slit-och-släng-konsumtion, dåliga och illegala kopior , står vi för. Oyster lænestol af Pierre Paulin Køb den her!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.