fredag 10 maj 2019

Batteridriven värmeväst

Batteridriven värmeväst

Slimmad design för optimal rörelsefrihet. En kundfavorit, för dig som fryser ofta! En batteridriven värmeväst med CTS (Controlled Temperature System) som håller dig varm under kalla fiskepass. Passar även utmärkt vid jakt, skoteråkning m . Dragkedjorna vid . Lösningen är tillskottsvärme genom en batteridriven värmeväst i upptill som.


Batteridriven värmeväst

I förpackningen levereras väst, st batteri, vägg laddare samt instruktionsmanual. En prisvärd och funktionell värmeväst för både män och kvinnor som har tröttnat på att frysa! Vare sig du är frusen inomhus, . Värmen kan ställas in i tre värmelägen. Tiden med värme varierar från 5-timmar . Elektrisk värmeväst med stretch från Genzo. En värmeväst är perfekt för jakt eller friluftsliv och passar både dam och herr.


Levereras med batteri och laddare. LADDNINGSBAR VÄST SOFTSHELL Komplett värmepaket. Används som innerväst för att erhålla bästa värmeeffekt. Ta på dig västen och justera in så den passar just dig.


Värdet har inte rätt antal decimaler. En riktig sportfiskebutik med. Wiggler Värmeväst – finns på Böjda Spön. Smidig värmeväst komplett med powerbank. Så har du ett extra laddat batteri med att byta me så klarar du dig mycket längre.


Det tar endast några få . DRIFTTID Max värme = timmar. VÄRMEVÄST MED BATTERI OCH LADDARE Komplett värmeväst till ett otroligt bra pris. Sladdlös värmeväst för 14V och 18V med två värmezoner. Lätt vaddering med inbyggda värmeslingor över skuldrorna och i ryggslutet. SnowFox Värmeväst , fungerar med powerbank och är en extra värmekälla för kalla vinterdagar.


Batteridriven värmeväst

Värme elementen är på ryggen samt hals, brytare för justering. Bekväm batteridriven värmeväst med krage och extra vaddering. Batteri och laddare ingår. Den finns i både dam och herr modell.


Perfekt för kalla arbetsdagar. Vikt med batteri (kg), 0. Volt (V), 1 1 12 . Värmeväst Östersund - Stretchig värmeväst i softshell med fleecefodrad krage – perfekt för friluftsaktiviteter under årets kalla dagar. Mycket bra värmeväst från tillverkaren Heat Experience. Västen är vindtät och . Ett extra tips för dig som är ute i långa perioder är att köpa ett extra batteri , vilket garanterar att du alltid . För att du skall hålla dig varm hela dagen valde vi ett stort batteri jämfört mot . Högteknologisk, batteridriven värmeväst.


Batteridriven värmeväst

Tight passform i material som andas. Prisvärd batteridriven värmeväst. Yttertyg och foder i 1 nylon. Laddningstid med nätladdare ca timmar. Säljes styckvis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.