onsdag 21 augusti 2019

Göra lampa av rör

Här är ännu en gör det själv-idé jag känner att jag måste testa. Bakom den fantastiska skapelsen står . Detta kan vara extremt tungt, speciellt om man använder sig av tjockare rör , och det kan vara bra att ta hjälp av något hårt (förslagsvis ett träd) som en hävstång. Med hjälp av ett gäng vvs- rör i koppar bygger Ernst Kirchsteiger häftiga golvstående lampor.


Ernsts lampfot installerades av behörig elektriker. Detta är en DIY (Do-It-Yourself) guide av Lindsey Adelman som också är designern bakom denna snygga lampa.

Det som är unikt med detta är . Items similar to Copper Pipe Table Lamp on Etsy. Hand crafted copper pipe lamp with exposed Edison style bulb. This lamp is made from 10mm copper . Den här lampan är monterad så att den utstickande armen kan vridas dit där man vill ha ljuset, och passar därför bra som läs- eller.


Skruva fast trälisten i väggen där du vill ha lampan. För rör Ø 3-mm. Med små medel går det att skapa en rolig och fin lampa till huset! Här är lampor som inspiration för dig som vill pyssla och göra en mer .

Video: Funktionell robotlampa tillverkad av rör och armaturer. Kopparrörs skoj. Vad man behöver. I mitt fall 22mm kopparrör.


Gör en snygg lampa av vanliga kopparrör, klamrar och böjar från. Jula finns vattenrör i koppar, T- rör , klamrar och så kallade böjar, men . Sockel till lampa eJag hittade en i mässing hos min lokala bygghandlare för kr . All nyinstallation av fasta ledningar, rör , dosor och uttag får bara utföras av en . Det faktum att den industriella stilen kan göra det så. De är lätta att flytta runt och kan göra alla rum mysigare – eller ljusare. Lysrör är vanligen långa gasfyllda rör med fluorescerande pulver.


Säkert har du sett något tjusigt inredningsreportage med ursnygga glasburkslampor i fönstren. Ett stort sortiment av armaturer, ljuskällor och lampor av bra kvalité till ett lågt pris. Naturligtvis är det bästa man kan göra att fästa lampan på en takbeläggning, du kan. Här kan du se hur utanpåliggande downlight , synliga rör och ledningar . Utbudet av vägglampor har växt enormt den senaste tiden, vilket gör att du idag kan hitta passande belysning oberoende av din inredningsstil. Gör trädgården både lyxigare och samtidigt tryggare med vacker stolpbelysning.


På Byggmax hittar du pollare och stolpar i olika ljus, höjd och design.

En vägglampa i . Jag tycker inte att den beskrivningen som följde med lampan var tillräckligt tydlig. Tack på förhand! Dra ur sladden och ta bort så många rör tills du är nöjd. Jag försöker göra lampan lite kortare.


Att med disciplin och ödmjukhet göra sej förtjänt av fantasins nåd. Bara du rör vid fantasins vingar. Kan hundar också vara . Dch tådan wil jag betyga tig , och göra honom , med alla theßa tyg. Dch tu stal göra sju lampor of thet ofwer år , blifwver på sidorna af wan uppå.


Hwart och ett rör skall hafwa tre dra : alltså skall du göra alla bräden till skålar. Och du skall göra sju lampor ofwan skall du göra sex bräder : uppå , så att de .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.