måndag 7 oktober 2019

Blinkerslampa

Blinkerslampa

Blinkljus är egenltigen glödlampor, inte halogen. Bak-broms- blinkerslampa LED mm. Lampan är lämplig för mindre släp med V-system. Lins av polykarbonat och bakstycke i ABS-plast. Bak, broms och blinkerslampa med lins akryl och baksidan av ABS-plast.


För 1mm inbyggnadshål. Förbrukning: Bakljus W, bromsljus W, blinkers 7 . Blinkerslampa reparationssets från katalogen Karosseri. Vi erbjuder ett brett sortiment av blinkers. Köp blinkers online hos Autoexperten! Krombeläggningen gör att lampan, när den är släckt, inte syns genom vitt, klart blinkersglas vilket . No views No views.


Chromad blinkerslampa för ett diskret utseende i avstängt läge. Smälter ihop väldigt fint med lyktan och blir nästan oupptäck. Led blinkerslampa till Blimo Moto Sport. Produktbeskrivning. BA15S sockel (Sockeln är en polig och har en ytterdiameter på mm) OBS!


Blinkerslampa

Säljes styckevis . Passar Baklastare: Volvo BM LM6LM6LM6LM6LM8LM841. Snygg blinkerslampa i krom som blinkar i ett orange sken. En glödlampa med en krom beläggning, avsedd att användas i klarglasblinkers. Lampan blir osynlig inuti lyktan, och ger ett stilrent utseende.


Kan passa på SAAB Sonett och Porsche 3med vitt glas. Djup infällning mm. AUDI A(8L), AUDI A(8L) Diesel, AUDI A(8L) Quattro, AUDI A(8L) Quattro Diesel, AUDI A(8P), AUDI A(8P) Diesel, AUDI A(8P) Quattro, AUDI A(8P). V LED- blinkerslampa för montering, höger och vänster. Med funktion: Blinkers.


Blinkerslampa

Orange lampa för blinkers. Mer info Mindre info . I vår online-butik hittar du . Klicka här för att se liknande produkter. Denna produkt är tyvärr slut i lager. Det finns inga kundrecensioner just nu.


Skriv din recension. Duokon motorcykel blinkerslampa , blinkerslampa modifiering tillbeh? Logga in för att se lagersaldo och pris. Saknar du inloggning? Jag får i bland felmeddelande om att någon av mina blinkerslampor är trasig.


Blinkerslampa

De blinkar dubbelt så fort som det är brukligt när någon är trasig. Bak-, stopp- och blinkerslampa. BILLAMPA 12V 21W BA15S.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.